Online verkoop van dierenportretten


Online verkoop van dierenportretten

Dieren nemen een bijzondere plaats in in het menselijk leven. Aan de andere kant kan alleen een bepaalde categorie dieren, zoals katten, honden of vogels, worden gedomicilieerd. Als je een passie voor ze hebt en je wilt ze altijd voor je hebben, dan kun je op hun portretten wedden. Het is mogelijk om op het internet portretten van uw favoriete dieren te vinden die even fascinerend als realistisch zijn. Concentreer je op het online verkopen ervan.

Een zeer innovatief concept

Als u een bepaald dier uniek wilt maken door middel van een portret, kunt u kiezen voor een professionele realisatie op het internet. Dit is een innovatieve praktijk die gebruik maakt van de evolutie van de technologie en de democratisering van het internet. Het dierenportret is als fotografie, het legt de persoonlijkheid van onze favoriete dieren vast. Het weerspiegelt alle details en uitdrukkingen van je metgezel zoals charme, karakter, energie. De fotografische kwaliteit geeft een ongelooflijke getrouwheid. De tekeningen of foto’s zijn gemaakt in bepaalde contexten. Eenkenmerkende achtergrond of een kostuum kan worden geïntegreerd om het portret of de foto meer leven te geven. U zult kunnen wedden op huisdieren zoals honden, katten, vogels, enz. U hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor wilde dieren zoals chimpansees, valken, Afrikaanse olifanten, adders, zebra’s, leeuwen, alligators… De realisatie van de portretten vereist het rekening houden met verschillende bijzonderheden zoals een decor, kleuren en tinten, soms een kostuum of niet en andere. Al deze informatie moet door u als klant worden verstrekt. De online dierenportretten worden met de hand gemaakt en vergen elk vele uren werk. Zo kunnen professionals in deze kunst uitzonderlijke kwaliteit bieden. Klanten kunnen dan kiezen uit verschillende collecties en verschillende afdrukformaten. Zo kunnen ze het portret vinden dat zo trouw mogelijk is en dat past bij hun dier.

Hoe bestel ik een dierenportret online?

Om een portret voor uw favoriete dier op het internet te bestellen, gaat u gewoon naar een speciale professionele website. Er zijn er vandaag de dag een groot aantal beschikbaar. Het is dan noodzakelijk om rekening te houden met verschillende criteria om de professional te kiezen die uw dierenportret zal uitvoeren. Deze moet een grote ervaring hebben op het gebied van fotografie en diertekeningen. De site moet alle werken die hij heeft moeten maken en ondertekenen in de verf zetten. U kunt ook de tijd nemen om de beoordelingen en getuigenissen van klanten te lezen. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u overgaan tot het bestelproces. Voor de online orderverwerking zijn gegevens nodig zoals :

  • een foto van je huisdier om het portret te maken,
  • een adres voor de levering van het werk, en
  • een telefoonnummer en een e-mailadres om de originele foto’s met de uiteindelijke afbeelding te ontvangen.

Sommige professionele dierenportretsites bieden zelfs formulieren aan om alle informatie en kenmerken in te vullen die nodig zijn voor het maken van het portret. Als dit alles is geregeld, kan de professional een paar weken de tijd nemen om een artistiek, correct en betrouwbaar portret te maken.

De prijs van een online dierenportret

Bij de online verkoop van dierenportretten is het belangrijk om de kwestie van de prijs aan te pakken. Op het internet kan de prijs van een hond, kat, leeuw of vogelportret variëren naar gelang de specifieke kenmerken. De prijs is afhankelijk van het formaat van het portret. Deze formaten kunnen van formaat XS, S, M, L en S zijn. Ze variëren van minimaal 50 euro tot enkele honderden euro’s. De technieken en materialen die gebruikt worden om dierportretten te maken zullen ook een min of meer belangrijke invloed hebben op de prijs. Voor dierenportretten gebruiken veel professionals pastelkrijt, potlood en houtskool. Een portret (aquarel of potloodtekening) in het formaat 40x50cm kost ongeveer 225 euro . Daarnaast kost een olieverfschilderij in hetzelfde formaat ongeveer 1.000 euro. Voor verzending en verpakking van het werk kan een bedrag van enkele tientallen euro’s worden aangevraagd. De verzending van de foto met of zonder lijst gebeurt per pakketpost en is dus verzekerd. Bij het bestellen en verkopen van dierenportretten kan door de professional een aanbetaling worden gevraagd . Dit wordt pas aangevraagd als de tekening is overeengekomen en de opdracht is gelanceerd. Het resterende bedrag kan worden ingevuld per cheque of bankoverschrijving, zodra het portret klaar is. Ook moet worden opgemerkt dat het mogelijk is om “kant-en-klare” dierenportretten te vinden van verschillende foto’s die door de professional zelf zijn genomen. Meestal zijn dit professionele fotografen die tijdens hun reizen hun verschillende ervaringen met klanten delen. Al met al is een portret van een dier niet zo ingewikkeld te vinden op het internet. Het enige wat u hoeft te doen is op de juiste plaats te zoeken en er de juiste prijs op te zetten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *